N-VA Kuurne stelt 3 nieuwe kandidaten voor

Op 13 maart 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018
N-VA Kuurne stelt 3 nieuwe kandidaten voor

N-VA Kuurne trekt naar de kiezer met de slogan “een veilige thuis in een welvarend Kuurne”

Deze week stelt de partij 3 kandidaten voor die de lijst versterken.

Christ De Block (53) is gehuwd met Sandrine, papa van Niels, Xander en Charles en pappie van Elias en Ella. Hij werkt als zelfstandige en heeft een juwelierszaak in Kuurne.
Christ De Block: “Als papa en opa wil ik onze kinderen zien opgroeien in een verkeersveilige omgeving. Een veilige buurt en gemeente creëren is voor mij een prioriteit. Ik ben een geboren en getogen Kuurnenaar en wil me samen met de N-VA inzetten voor een veilig en leefbaar Kuurne”.

Guido Meyfroidt (64), gehuwd met Carine Vandromme heeft twee dochters en ondertussen ook twee schattige kleinkinderen. Van opleiding is hij handelsingenieur en professioneel was hij altijd actief in de bank- en beurswereld als erkend effectenmakelaar Daarnaast doet hij met zijn echtgenote vrijwilligerswerk en is reeds 25 jaar bestuurder in een sociale organisatie. Een kans bieden aan iedereen die met zijn of haar mogelijkheden wil deelnemen aan ons maatschappelijk gebeuren. “Daarom heb ik er alle vertrouwen in dat er voor de N-VA een plaats is in het Kuurnse beleid, in een gemeente waar N-VA niemand wil vergeten.

Milion Dema is 26. Toen hij 8 jaar oud was, vluchtte hij met zijn ouders voor de burgeroorlog in Albanië. Milion liep school in de Boudewijnschool in Kuurne.
Milion Dema: “Dankzij mijn leerkrachten, klasgenootjes en medespelers bij Eendracht Kuurne leerde ik snel de Nederlandse taal. Zo kon ik vlot Latijn-Wiskunde verder studeren in onder andere Spes Nostra. Na mijn hogeschool kon ik aan de slag als uitzendconsulent bij AGO Jobs & HR. Daar probeer ik de juiste match te vinden tussen werkzoekenden en vacatures. Via mijn job kan ik vaststellen dat Nederlands de sleutel is tot integratie. Iedereen krijgt kansen, maar het verschilt zit erin die ook te grijpen. Kortom, een verhaal van rechten en plichten: daarom kies ik voor N-VA”.

 

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is