N-VA Kuurne pakt uit met 3 nieuwkomers.

Op 28 januari 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Naast lijstrekker Johan Bossuyt maakt N-VA Kuurne nu ook 3 nieuwe namen bekend die op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen zullen komen.

 

Johan Bossuyt, lijstrekker N-VA: “De kracht van verandering werkt in Kuurne. In 2012 kwamen voor de eerste keer alleen op als N-VA . We behaalden toen een prachtige score. Dit konden we omzetten in een sterk beleid voor onze ezelsgemeente. In oktober komen we opnieuw op met een aparte en sterke N-VA-lijst. Met veel goesting zetten we ons in voor onze inwoners, voor een veilig en welvarend Kuurne.”

Op hun jaarlijks nieuwjaarsontbijt waarop meer dan 200 leden en sympathisanten aanwezig waren stelde de partij alvast 3 nieuwe mensen voor die de N-VA-ploeg versterken.

 

Inge Huyghe: 43 jaar, getrouwd met Kris Baert en de trotse mama van drie tieners, Sander, Sarah en Simon. “We voelen ons thuis in de Weidenstraat vlakbij de Groene Long.

Ik werk aan de Universiteit Gent en engageer me al vele jaren als vrijwilliger in het Kuurnse verenigingsleven. Zo ben ik ondertussen 9 jaar een actief ouderraadlid van de vrije basisschool St-Michiel. Ik zet me ook al jarenlang in voor de Kuurnse turnkring, eerst als penningmeester, daarna als voorzitter.

Waarom ik voor N-VA Kuurne kies? Om me mee in te zetten voor sterk onderwijs, kinderopvang en sport. Omdat kinderen onze toekomst zijn.”

 

Carla Meyhui: “Samen met mijn man Benedikt Devos woon ik aan het Weggevoerdenplein. We hebben we 2 dochters, Michèle en Florence. Ik werk als thuisverpleegster en kom dagelijks in contact met Kuurnenaren die zorg nodig hebben. Samen met N-VA wil ik me actief inzetten voor een sociaal sterke en zorgzame gemeente.”

 

Carl Van den Hoeven, Kuurns ondernemer en binnenhuisdecorateur.: “Samen met mijn vrouw Patricia woon ik in de Oudbelgenwijk. Ik wil mee mijn schouders zetten onder de N-VA lijst zodat we een ondernemersvriendelijke gemeente blijven die kansen biedt om extra jobs te creëren in onze ezelsgemeente. Je veilig voelen in een aangename omgeving waar plaats is voor handelaars, daarom kies ik voor N-VA.”

Later maakt de N-VA haar volledige lijst bekend.

 

 

 

Meer info?
Johan Bossuyt, lijsttrekker N-VA Kuurne
Johan.bossuyt [at] n-va.be
0494/61.61.18

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is