Maak kennis met 3 nieuwe N-VA-kandidaten

Op 20 april 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018
Fanny, Heidi en James

Fanny Vandooren , 45 jaar en gehuwd met fotograaf David Vanhauwere en mama van Robrecht, Annelies en Annabel. In de week vind je haar in de kleuterklas waar zij werk als kinderverzorgster.

James Heylen, 61 jaar, samenwonend met Els Leleu en vader van drie dochters, pluspapa en wordt binnenkort opa. James werkt als zelfstandig parkethandelaar en stel 4 personen te werk. In zijn vrije tijd is hij actief als vrijwilliger in een heel wat Kuurnse verenigingen: het Kuurns Feestcomité , het buurtinformatienetwerk, het bestuur van vzw bedrijvenpark, de handels commissie van Kuurne en als adviseur voor de mini onderneming van Spes Nostra Kuurne. Die ervaringen wil hij delen en inzetten voor de toekomst van de Kuurnse inwoners.

Heidi Holvoet, 49 jaar en gehuwd met Bart Vroman Samen hebben ze 1 dochter Belle Heidi is woonachtig in de Seizoenswijk te Kuurne . Van beroep is ze kinderverzorgster in het kleuteronderwijs. Heidi is actief  lid van de ouderraad Spes Nostra, vrijwilligster in de dansschool dance-control te Kuurne en een bezige bij in Huis Van Wonterghem.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is