Kirsten Coucke vervangt Charlotte Debeuf in de gemeenteraad van Kuurne

Op 16 november 2017, over deze onderwerpen: Transparant en efficiënt bestuur
Kirsten en Charlotte

N-VA-gemeenteraadslid Charlotte Debeuf geeft haar mandaat door aan Kirsten Coucke.

Charlotte Debeuf: "Ik ben sinds vorig jaar zelfstandige en als HR Freelance consultant aan het werk bij diverse bedrijven. Omdat ik mijn HR-rol telkens zo neutraal mogelijk ter harte wil nemen, kon ik mijn professionele activiteiten en mijn taak als raadslid nog moeilijk combineren. Daarom geef ik graag mijn mandaat door aan Kirsten. Ik heb er alle vertrouwen in dat Kirsten zich ten volle zal inzetten. Ik maak ook graag van de gelegenheid gebruik om mijn collega’s van N-VA te bedanken voor de kans die ik kreeg om me als gemeenteraadslid in te zetten voor Kuurne. Ik wens Kirsten en de gedreven N-VA-ploeg van Kuurne nog verder succes!”

Kirsten Coucke is 51 jaar en gehuwd met Gery Desmet en woont in de Populierenlaan. Samen hebben zij 3 kinderen en een pleegdochter. Kirsten is leerkracht in de Athena school Campus Pottelberg in Kortrijk. In 2012 werd zij OCMW-raadslid voor N-VA. Haar kennis en sociaal engagement wil ze nu ook gebruiken en inzetten binnen de gemeenteraad van Kuurne. 

EEDAFLEGGING

Op donderdag 16 november 2017 legde Kirsten Coucke de eed af als kersvers gemeenteraadslid en werd Charlotte Debeuf in de bloemen gezet voor haar jarenlange inzet.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is