Buitenschoolse opvang in een nieuw kleedje

Op 12 juni 2023, over deze onderwerpen: Sociaal
kangoeroe

We zijn content ! nog beter, we zijn verheugd !  Welke ouder zou het belang van de buitenschoolse kinderopvang willen betwisten. De gemeente Kuurne is alvast een stevige partner in het organiseren ervan. Tijdens deze legislatuur en mee onder impuls van onze N-VA fractie werd er in elk geval fors geïnvesteerd in een pico bello nieuwe huisvesting onder de vorm van mooie units.

U weet dat de kinderopvang reeds jaren, haar werking met hart en ziel uitvoert in de oude conciërgewoning in het sportpark. Het werd evenwel hoog tijd om uit te zien naar een nieuw onderkomen, want de tand des tijds deed het oude gebouw kreunen op zijn grondvesten.

Nu kunnen we eindelijk naar de toekomst kijken zonder schroom, in een nieuwe locatie op een steenworp van de oude. We blijven dus in deze prachtige groene omgeving met tal van ontspanningsmogelijkheden voor onze kinderen. Een kind zien spelen, zien lachen en ravotten zonder zorgen, vrij en blij, dat is waarvoor we het doen !

Daarom kunnen we met trots melden dat de “vzw De Kangoeroe” op 12 juni 2023, de kersverse deuren officieel heeft geopend in de boomgaardstraat 166.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is