3 vrouwen vervolledigen lijst N-VA Kuurne

Op 25 juni 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018
Sofie, Bianca en Sharon

N-VA Kuurne gaat apart en met een volledige lijst naar de keizer. 12 van de 23 kandidaten zijn nieuw. Vandaag stelt de partij de laatste drie dames voor.

Sharon Eggermont (31 jaar): “Binnekort verhuis ik naar de Maaiweg in Kuurne samen met mijn golden retriever Obi. Momenteel werk ik als financieel verantwoordelijke. Ik reis heel graag om zo de wereld te verkennen en ben een sportieve jongedame. In mijn jeugd heb ik mij altijd geëngageerd in het kuurnse verenigingsleven. Ik zal mij dus zeker inzetten voor een jeugdig en sportief kuurne.

Ondernemingszin en durf vind ik heel belangrijk. Ik wil mij inzetten voor de jonge beginnende zelfstandige want iedereen moet dezelfde kansen krijgen om hun droom te kunnen waarmaken en die te kunnen uitbouwen op lange termijn. Daarom kies ik voor N-VA , voor een veilig en welvarend kuurne!”

Bianca Schrijvers (45 jaar): “Ik heb geen Kuurns accent. Nochtans woon ik al helft van mijn leven in West Vlaanderen. 15 jaar geleden ben ik blijven plakken in Kuurne en kocht ik een huis in de Harelbeeksestraat. Door mijn job als  vertegenwoordiger reis ik door heel Vlaanderen en voel ik wat er leeft in Vlaanderen. Bij veel mensen voel ik dat de eigen waarden binnen onze samenleving , de veiligheid in je naaste omgeving  en rechtvaardigheid belangrijke basiswaarden zijn, die we niet mogen uit het oog verliezen. Binnen de N-VA vind ik hier de juiste antwoorden.”

Sofie Bossuyt (35 jaar): ”Samen met mijn man Jacques Derycke en onze  kinderen wonen wij aan het Heulebeekdomein. Het is een zeer rustige en aangename buurt om te wonen. Groene stukjes natuur zoals het heulebeekdomein, de groene long of het nieuwe vlaspark aan de leie zijn plaatsen die we moeten koesteren en waar je als Kuurnenaar tot rust kunt komen. Mijn 2 grote passies zijn literatuur en theater. Lange tijd gaf ik woord-les in ons Kuurne Muziekatelier en geef nu nog steeds les in het kunstonderwijs. Ik houd ervan kinderen en jongeren te begeleiden in hun creatieve ontwikkeling. Inzetten op cultuur en onderwijs in elk domein vind ik heel belangrijk. Daarom kies ik voor N-VA Kuurne.”

Drie nieuwe kandidaten

3 nieuwe kandidaten Sportpark from N-VA Kuurne on Vimeo.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is